200

Zaključenih projektov

20

Let izkušenj

Vstopite v svet naše spletne agencije, kjer bomo s kombinacijo izkušenj in kreativnosti za vas oblikovali digitalno izkušnjo, ki prepriča. Poudarki na bistvenih vsebinah in elementih, ki pritegnejo pozornost bodo pokazali spoštovanje do časa, ki ga vaši obiskovalci namenijo obisku vašega spletnega mesta. Poslovanje vašega podjetja že tako vsak dan prinaša obilo drugih izzivov, zato prepustite izdelavo vašega spletnega mesta izkušenim strokovnjakom.

01.

Načrtovanje

Začetek uspešne zgodbe je dober načrt, kar seveda zahteva vire. A ne skrbite, ne bomo vas po nepotrebnem obremenjevali, prepustite načrtovanje digitalnim strokovnjakom. Povejte nam vaše želje in pričakovanje in poskrbeli bomo za primerno zasnovo.

02.

Oblikovanje

Sodoben pristop k oblikovanju in mobilnim napravam prilagojena postavitev so ključnega pomena za prvi vtis obiskovalca vašega novega spletnega mesta in s tem vtis o vašem podjetju ali produktu. Bistvena je vsebina in sporočilo, ki ga želite prenesti, a ljudje smo vizualni in všečno spletno mesto pusti boljši vtis.

03.

Vzpostavitev

Vsebina, žični model, oblika so osnova za vzpostavitev vašega spletnega mesta v HTML obliki. Nezanemarljiva pa je tudi sama koda in način postavitve spletnih strani, ki lahko pomaga iskalnikom kot je Google poiskati ključne besede, ki jih želite izpostaviti.

Primeri spletnih mest

Oblikovanje in postavitev strani

truden-truden.si

Oblikovanje in postavitev strani

educell.si

Oblikovanje in postavitev strani

nucleus.si

Začnite projekt z nami

Hipergo spletna agencija d.o.o.
Cvetkova ulica 25,
1000 Ljubljana

t: 01 280 46 10
mpodpora@hipergo.com